Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Sat, 25/11/2017 - 19:30 3e Den Oranjen Noend-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 4
Moeilijkheidsgraad D
Inkomprijs 20 €
Inschrijvingen 0/35
Vorige editie Cat.99
   
Prijzentafel
Multimedia
Benefiet
Locatie
Zaal De Kreeke
Straat+nr Guido Gezellestraat 13
Plaats 8400 - Oostende
Provincie West-Vlaanderen
Contact
Contactpersoon Tom Ragaert
Email ragaert.tom@hotmail.com
Extra info
In 2017 organiseert het Oostendse quizteam 'Den Oranje Noend' voor de derde keer een algemene kennisquiz.
De opmerkingen van de voorbije 2 jaar zijn niet in dovemansoren gevallen dus hebben we beslist om het voor een andere boeg te gooien. Dit jaar dus geen quiz in de Harbour's Kitchen, maar in parochiaal centrum 'De Kreeke'. Wat de zaal moet inboeten aan decoratie (het blijft een parochiaal centrum), maakt het goed aan ruimte. Deze keer dus niet als haringen in een ton, maar meer dan voldoende ruimte tussen de tafels. Afluisteren wordt moeilijker en ophalen makkelijker.
Dit laat ons ook toe om meer ploegen te laten deelnemen; het maximaal aantal ploegen staat deze keer op 35. Quizploegen mogen maximaal met 4 zijn en inschrijving kost 20 euro. Er hoeft niet op voorhand betaald te worden. De locatie is ook uitstekend voor mensen die van buiten Oostende komen; vlakbij het Kennedy rondpunt ligt de zaal maar op een minuutje rijden van de autosnelweg. De eerste vraag zal stipt om 19u30 gesteld worden.
Qua niveau zal het opnieuw een D quiz zijn met enkele C-uitstapjes waarmee men zich kan onderscheiden - of wie weet zelfs iets bijleren!
Alle winst gaat integraal naar de clubkas van Chiro Katrien. Deze toffe meisjes zullen jullie ook de ganse avond van natjes en droogjes voorzien; goed hydrateren is de boodschap! Uiteraard zal er ook weer een goed gevulde prijzentafel zijn.