Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Fri, 08/02/2019 - 20:00 8e TTC Tielt-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 4
Moeilijkheidsgraad C/D
Inkomprijs 20 €
Inschrijvingen 15/60
Vorige editie Cat.30
Vaste Categorie 40
   
Prijzentafel
Multimedia
 
Locatie
Zaal Europahal
Straat+nr Generaal Maczekplein 5
Plaats 8700 - Tielt
Provincie West-Vlaanderen
Contact
Contactpersoon Jeroen Van Overbeke
Telefoonnummer 0486 23 15 06
Email jeroen.vanoverbeke@gmail.com
ism Quizploeg Error 404
Extra info
Op vrijdag 8 februari 2019 organiseert Tafeltennisclub Tielt voor de achtste keer een algemene quizavond. Deze vindt plaats in de Europahal, begint om 20u. stipt en eindigt vier uur later. Elk team bestaat uit maximaal vier deelnemers.
BELANGRIJK: vergeet bij inschrijving niet te vermelden of je wenst deel te nemen aan de C- of de D-quiz!
Om de wachttijd aan de inkom in te korten, verzoeken we om €20 over te schrijven op rekeningnummer IBAN: BE14 0013 1978 0683 (BNP Paribas Fortis) BIC: GEBABEBB met vermelding 'quiz TTC Tielt + naam team'. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de avond zelf te betalen.
Iedereen krijgt grosso modo dezelfde vragen voorgeschoteld (enkele rondes zullen helemaal verschillend zijn, bij sommige rondes krijgen de C- en D-quizzers een vijftal aparte vragen om de moeilijkheidsgraad op te trekken of te doen dalen), maar wie aan de D-versie deelneemt (vooral gelegenheidsquizzers en sympathisanten), krijgt een pak extra tips (initialen of lettergrepen, eerste letter(s) van het antwoord, extra (foto)tips en/of links ...).
Voor beide categorieën is er een aparte rangschikking en prijzentafel voorzien.
Wat we onthouden hebben uit de vorige editie: de C-versie mag wellicht iets makkelijker, met de D-versie zat het best snor.
Voor de rest weten jullie ondertussen wat er mag verwacht worden: een gevarieerde multimediale quiz (filmpjes, muziekfragmenten en -tips, fototipbladen, (mini)links ...) met originele invalshoeken en af en toe wat droge humor die de serieuze vragen niet in de weg mag zitten.