Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Sat, 10/11/2018 - 20:00 2e Quiztime for Lyme-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 5
Moeilijkheidsgraad C/D
Inkomprijs 20 €
Inschrijvingen /
Vorige editie -
   
Link naar website
Prijzentafel
 
Benefiet
Locatie
Zaal Refter Sint-Alloysiuscollege
Straat+nr Weggevoerdenstraat 55
Plaats 9400 - Ninove
Provincie Oost-Vlaanderen
Contact
Contactpersoon Maarten Gabriel
Telefoonnummer 0470 05 31 20
Email quiztimeforlyme@gmail.com
Extra info
Wij zijn twaalf oud-leerlingen van het Sint-Aloysiuscollege Ninove en tevens ook fervente quizzers! 2 jaar na de eerste editie, organiseren we opnieuw onze quiz ten voordele van het goede doel.
Zoals de naam reeds duidelijk maakt is deze quiz geheel ten voordele van 'Time For Lyme'. Heel kort, een organisatie die zich inzet voor de verspreiding van correcte informatie in de media over ‘late stage Lyme’, ook wel chronische Lyme genoemd. Hun doel is het ondersteunen en bevorderen van alle mogelijke activiteiten die erop gericht zijn het welzijn van patiënten met Lyme, chronische Lyme en co-infecties te bevorderen zowel nationaal als internationaal.
Meer informatie vindt u op hun website.
Waarom deze organisatie? We hebben allemaal enkele jaren met Annelore Vercammen in de klas gezeten. Een meisje dat getroffen werd door deze vreselijke ziekte. We zagen met onze eigen ogen hoe deze ziekte iemands leven een serieuze deuk kan geven. We zetten ons graag in om opnieuw een mooi bedrag te verzamelen, om zo de vzw te kunnen steunen in hun doelstellingen.
In tegenstelling tot de ernst van deze ziekte, wordt het ongetwijfeld een heel plezante avond. Lachen is het beste medicijn! Wij hopen u talrijk te mogen ontvangen!