Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Sat, 06/06/2020 - 20:00 1e Noekland-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 4
Moeilijkheidsgraad D
Inkomprijs 20 €
Inschrijvingen 0/90
Vorige editie Cat.50
Vaste Categorie 50
   
Prijzentafel
Multimedia
 
Locatie
Zaal Cloë Event Hal
Straat+nr Merellaan 46
Plaats 9400 - Ninove
Provincie Oost-Vlaanderen
Contact
Contactpersoon Steven Van Bont
Telefoonnummer 0497 46 24 25
Email stevenvanbont@hotmail.be
ism Quizploeg Buitenland
Extra info
In de goeie traditie van de light Buitenlandquiz is het tijd voor een 2.0-versie. Door een diepgeworteld partnership met Noekin en een daaruit sinds een paar jaar geboren quizspruit "Noekland" genaamd, kunnen we ervaring en knowhow in de weegschaal gooien.
Daarom nodigen we iedereen, van wekelijks geroutineerde toppers tot occasioneel 4-tal, uit op de eerste editie van de Noeklandquiz. Deze gaat door in de Cloë Event Hal te Ninove (Merellaan 46) op zaterdag 6 juni 2020. Ploegen mogen uit maximaal 4 personen bestaan en het kost € 20 om te participeren. Inschrijven kan via dit forum, ergens onderweg in quizland of door te mailen.
We beogen het toegankelijke D-niveau met uitstapjes naar C. Een rustige aanvulling op het WK dat in de namiddag in dezelfde zaal zal plaatsvinden. Deze prachtige locatie heeft alles wat een moderne event hal nodig heeft: ruimte, parking en faciliteiten. We kunnen dan ook tot 90 ploegen ontvangen. Deze worden om 20u verwacht op de eerste vraag te kunnen antwoorden.
We hopen een mooi allegaartje van ploegen te kunnen verwelkomen op deze toegankelijke en lichtjes ludieke quizavond. Qua opzet gaan we tenslotte rechtdoor: 10 gewone rondes en 2 fotorondes. 

Error | BQB - Belgische QuizBond vzw

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.