Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Fri, 07/10/2022 - 20:00 4e Jasmindi-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 6
Moeilijkheidsgraad C/D
Inkomprijs 25 €
Inschrijvingen 0/35
Vorige editie -
   
   
Prijzentafel
 
 
Locatie
Zaal Boekelheem
Straat+nr Stationsstraat 3
Plaats 2250 - Olen
Provincie Antwerpen
Contact
Contactpersoon Ann Van den Bossche
Telefoonnummer 0497 23 39 30
Email annbossche@hotmail.com
Extra info
Op vrijdag 7 oktober 2022 organiseert Jasmindi voor de 4de keer een quiz ten voordele van een lokaal project in India. Dat project zet zich in om mensen uit India die zelfstandig aan de slag willen gaan, financieel te ondersteunen door o.m. het organiseren van een kwis. Het uiteindelijke doel is om hen ter plaatse, in hun eigen leefomgeving, te ondersteunen bij het opstarten van een eigen zaak waardoor zij zelf in hun onderhoud kunnen voorzien en hun familie een behoorlijke levensstandaard kunnen bieden.
Praktisch:
- Inkom: 25 euro / ploeg, je kan het geld overschrijven op rekeningnummer BE57 7333 3420 4335, met vermelding van de ploegnaam en vermelding Jasmindi quiz
Je kan inschrijvingen door een mailtje te sturen. (De inschrijving is definitief wanneer de overschrijving van 25 € voldaan is)
Deze 4de quiz is een C/D quiz met o.a. onderwerpen zoals lifestyle, streetart, sport, 10 voor Taal, natuur, culinair, cultuur, geschiedenis....
Er is ook nog een muziek associatie ronde, themaronde, 1-2-3 superronde ... zelfs een joker inzetten behoort tot de mogelijkheden om je score een extra boost te geven!
Heel graag tot dan! 

Error | BQB - Belgische QuizBond vzw

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.