Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Sat, 11/03/2023 - 20:00 1e KempenKrak-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 6
Moeilijkheidsgraad D
Inkomprijs 60 €
Inschrijvingen 0/60
Vorige editie -
   
Link naar website
Prijzentafel
Multimedia
Benefiet
Locatie
Zaal de Kuub
Straat+nr Warandestraat 42
Plaats 2300 - Turnhout
Provincie Antwerpen
Contact
Contactpersoon Rotaract Hoogstraten-Kempen
Email kempenkrak@rotaracthoogstraten.be
Extra info
Rotaract Hoogstraten-Kempen organiseert voor het eerst een quiz: de Kempenkrak! De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar twee goede doelen.
Het eerste is HardTorfz. Net zoals wij steken zij ook graag de handen uit de mouwen voor het goede doel: zij organiseren ieder jaar onder andere een fuif waarvan de opbrengst naar de dienst oncologie in Turnhout gaat. HardTorfz is ontstaan ter nagedachtenis van Matthias Torfs, die op 20-jarige leeftijd overleed aan een vorm van lymfeklierkanker. ‘Hard Style’ was zijn favoriete muziekgenre. Wilt u meer weten over dit goede doel, neem dan een kijkje op hardtorfz.be .
Het tweede is Theater Stap. Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan. De artistieke kwaliteit legitimeert de unieke positie van het gezelschap in het reguliere theatercircuit. Wilt u meer weten over dit goede doel, ga dan kijken op theaterstap.be .
Als u deze goede doelen graag wil steunen, kom dan naar de Kempenkrak op zaterdag 11 maart 2023 in zaal de Kuub (Warandestraat 42, 2300 Turnhout).
We starten met quizzen om 20u, maar u bent reeds welkom vanaf 19u.