Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Sun, 23/04/2023 - 20:00 48e Breugel-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 4
Moeilijkheidsgraad C/D
Inkomprijs 20 €
Inschrijvingen 16/56
Vorige editie -
   
Link naar website
Prijzentafel
Multimedia
 
Locatie
Zaal Breugeltent op dorpsplein
Straat+nr Muizendorp
Plaats 2812 - Muizen
Provincie Antwerpen
Contact
Contactpersoon Jonathan Sebastiaan Maes
Email quiz@breugelfeesten.be
Extra info
Zoals de traditie het voorschrijft sluiten we het Breugelweekend af op zondagavond met de befaamde Breugelquiz. Een plezante en uitdagende quiz op maat van liefhebbers en gelegenheidsploegen.
Wanneer gaat het evenement door?
U bent van harte welkom in de Breugeltent op Zondag 23 april 2023 vanaf 19u.30. Als opwarming krijgt u meteen de aperitiefronde mee, om 20u.00 stelt onze quizmaster de eerste vraag. Wees dus zeker op tijd.
Bekendmaking van de winnaar & prijzen:
Deze editie stappen we over naar het principe ‘prijzen zolang de voorraad strekt’. Na de quiz zullen we de totale rangschikking vanaf plaats 1 tot de eervolle laatste plaats blijven afroepen. In deze volgorde zal u als quizteam ook mogen passeren langs onze prijzentafel, die u voor de quiz uiteraard ook al mag bekijken. Uiteindelijk projecteren we op het einde de volledige uitslag.
Hoeveel kost dit grapje?
Net als voorbije edities bedraag de prijs €20,00 per ploeg. Deze som betaalt u meteen bij aankomst op de quiz. Daarnaast kan u de hele avond lang genieten van ons volledige gamma aan dranken en versnaperingen. De rekening betaalt u nadien aan de kassa, er is de mogelijkheid om ook digitaal te betalen.
Oké ik ben overtuigd, hoe schrijf ik een ploeg in?
U schrijft uw ploeg in via de link.
Weldra posten we nog een link naar onze website waar u op een afbeelding een ruwe schatting kan bekijken van de indeling van de Breugeltent gedurende de quiz. Maar deze is momenteel nog niet online. Logischerwijs zijn tafels 1-10 dichter opgesteld bij de jury en het projectiescherm tegenover bijvoorbeeld tafel 30
Nog vragen? U kan uw vraag formuleren in een e-mail.
Toch belet? Breng ons a.u.b. op voorhand op de hoogte. Dit kan ook via e-mail.
Wij danken u zeer voor uw interesse en hopen u te mogen entertainen op zondagavond 23 april 2023!
Vriendelijke groet
Leidingsploeg Chiro Muizen