Quizaankondiging - detail

Terug

Datum - Aanvang Naam Quiz Type Quiz
Fri, 11/10/2024 - 20:00 6e Jasmindi-Quiz Algemene Quiz
Aantal personen/ploeg 6
Moeilijkheidsgraad C/D
Inkomprijs 30 €
Inschrijvingen 0/40
Vorige editie -
   
   
Prijzentafel
 
 
Locatie
Zaal Boekelheem
Straat+nr Stationsstraat 3
Plaats 2250 - Olen
Provincie Antwerpen
Contact
Contactpersoon Ann Van den Bossche
Email annbossche@hotmail.com
Extra info
Op vrijdag 11 oktober 2024 organiseert Jasmindi voor de 6de keer een quiz, ditmaal ten voordele van Fonds professor Marc Boogaerts. Dit fonds bundelt de fondsen Sofhea en Sofhea Cruh. Beide fondsen hebben als doel betere methodes voor bloedstamceltransplantaties te ontwikkelen en patiënten die een stamceltransplantatie ondergingen, langdurig psychologisch, sociaal en indien nodig ook financieel, te ondersteunen. Ook het doel om wetenschappelijk stamcelonderzoek in bredere zin te ondersteunen, werd bijgevoegd.
Het Fonds professor Marc Boogaerts zal de komende 8 tot 10 jaar een blijvend verschil maken in het leven van patiënten met bloedaandoeningen, maar ook voor vele andere patiënten die door stamcelonderzoek een betere toekomst kunnen krijgen.
- Inkom: 30 euro / ploeg, je kan het geld overschrijven op rekeningnummer BE57 7333 3420 4335, met vermelding van de ploegnaam en vermelding Jasmindi quiz
- Opening deuren: 19.15h - Begin Quiz: 20u stipt
Je kan inschrijvingen door een mailtje te sturen. (De inschrijving is definitief wanneer aan de overschrijving van 30 € voldaan is)
Deze 6de quiz is een C/D quiz met verschillende onderwerpen die nu nog niet gekend zijn. Vorige onderwerpen waren o.a. lifestyle, streetart, sport, 10 voor Taal, natuur, culinair, cultuur, Belgische geschiedenis.... muziek associatie ronde, themaronde, 1-2-3 superronde, rode draad doorheen de ganse quiz... zelfs een joker inzetten behoort tot de mogelijkheden om je score een extra boost te geven!
Er wordt altijd een zeer mooie prijzentafel voorzien; deze heeft een gemiddelde waarde van ±5000€.
Heel graag tot dan!