Waarom Lid Worden?

Is quizzen één van je hobbys?

Als je regelmatig in een quizzaal vertoeft, gebruik maakt van handige ondersteunende diensten als de quizkalender en het LosFlippos-forum om quizzen op te zoeken en quizbesprekingen na te lezen, en af en toe de ranking raadpleegt om te zien hoe je ploeg het doet, kan je er moeilijk omheen: je bent een quizzer! Je bent hierin echter niet alleen. Ook anderen vinden plezier in het beantwoorden van vragen. Interessante, triviale, encyclopedische of trashvragen, dat maakt meestal niet uit. Zolang er maar vragen zijn, met correcte en éénduidige antwoorden. De BQB vzw is er om je belangen te behartigen en om iedereen die zich in Vlaanderen met quizzen bezighoudt, te verenigen. Sluit je dus bij ons aan, en laat je stem horen.

Redenen in het kort:

  • Je ondersteunt het doel en de werking van je hobbyvereniging.
  • Des te meer leden, des te meer zekerheid over het voortbestaan van de ondersteunende activiteiten zoals kalender, forum, ranking, informatie, ...
  • Het kost niets tot zeer weinig: gratis indien je enkel wil aansluiten en geïnformeerd wil blijven, slechts 5Є lidgeld per jaar als volwaardig lid
  • Je hoeft niet te vrezen voor ongewenste reclame via mail, je kan aanstippen welke mail je wil ontvangen bij inschrijving.
  • Als geregistreerd lid kan je ook je quizploeg registreren. Dit is ook weer geen verplichting, maar het maakt het beheer van de ranking een stuk gemakkelijker.
  • Last but not least: je steekt een hart onder de riem van de vele vrijwilligers die zich inzetten om dit alles te doen draaien.

In eerste instantie wensen we quizzend Vlaanderen in kaart te brengen, om aan te tonen dat quizzen in Vlaanderen leeft. De BQB vzw is er met nadruk niet enkel voor de die-hard quizzers. Het is daarom belangrijk dat zo veel mogelijk quizzers zich registreren. Overtuig dus ook je ploeggenoten. Met de oprichting van een vereniging en het onderhoud van websites e.d. zijn kosten verbonden (al vallen die mee). Als je onze werking wil ondersteunen door betalend lid te worden, wordt dat natuurlijk ten zeerste geapprecieerd.

Voordelen van volwaardig lidmaatschap?

  • Je ondersteunt het doel en de werking van je hobbyvereniging, ook financieel. Door deze ondersteuning kunnen we oa de factuur van deze website en die van het LosFlippos-forum op ons nemen. En bij uitbreiding andere initiatieven die het quizzen in Vlaanderen bevorderen.
  • Het LosFlippos-forum zal mettertijd moeten vervangen worden door nieuwere forum-technologie (en die is niet gratis)
  • Bij aansluiting kan je aangeven of je wil deelnemen aan polls. Zo kan de BQB vzw nagaan wat quizzend Vlaanderen vindt van bepaalde maatregelen.
  • Je zal mettertijd kunnen meestemmen over provinciale vertegenwoordiging in de Algemene Vergadering van de vzw.

En nu aan de slag

Ben je na het lezen van bovenstaande redenen overtuigd geraakt? Vul dan snel het formulier in om je te registreren!

Informatie: